2020-2021 YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL VE DOKTORA BİLİM SINAV YERLERİ

Yüksek Lisans Yabancı Dil  sınavı 22.07.2020 tarihinde saat:10.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi B Blok Zemin Kat'ta yapılacaktır.

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylardan, başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan eden adaylar  "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" ve "Hatalı Başvuru" yapan adaylar sınava alınmayacaktır.

LİSANSÜSTÜ SINAV GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ ÖNLEMLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Doktora Bilim sınavı 22.07.2020 tarihinde saat:10.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi B Blok Zemin Kat'ta yapılacaktır.

Alan Kaynak Sınavı 22.07.2020 tarihinde saat:14.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi B Blok Zemin Kat'ta yapılacaktır.

NOT: Sınava girecek adaylar, aşağıdaki linklerden sınava girecekleri sınıfları öğrenebilirler. Ayrıca listeler sınav günü ilgili sınıfların kapılarında asılı bulunacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 sürecinden dolayı;

• Yabancı Dil ve Bilim Sınavlarına girecek olan tüm adayların maske takarak gelmeleri gerekmektedir.
  • Tüm adayların sınav salonuna giriş ve çıkışlarda ve sınav esnasında sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekmektedir.