2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI KESİNLEŞMİŞ SONUÇLARI

Tezli Yüksek Lisans Sonuçları için TIKLAYINIZ

Tezsiz (İ.Ö) Yüksek Lisans Sonuçları için TIKLAYINIZ

Yabancı Uyruklu için TIKLAYINIZ

Asıl Adayların K es i n Kayıt Tarih Aralığı
07-09 Şubat  2022
Yedek Kontenjan İlanı Tarihi   09 Şubat 2022 Saat 17:00'dan sonra

10-11 Şubat 2022

1. Lisans Diploması
  2. Lisans Not Transkript Belgesi

3. İtirazlar sonucu kesin liste 4 Şubat 2022 Saat 17:00'dan sonra ilan edilecektir.