2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI YEDEK LİSTELER

PROGRAM ADI BOŞ KALAN KONTENJAN SAYISI

Erken Çocuklukta Ahlak ve Değerler Eğitimi Tezsiz  İÖ YL 16
Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Tezsiz  İÖ YL 16
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz İÖ YL 24

Tezli Yüksek Lisans Sonuçları için TIKLAYINIZ..

Tezli Yüksek Lisans  (Alan Dışı )Sonuçları için TIKLAYINIZ..

Tezsiz İ.Ö Yüksek Lisans Sonuçları için TIKLAYINIZ..

NOT:  Kesin kayıt yaptırmak isteyen tüm yedek adaylar başvuru yapabilecek olup, başvurular  puan sıralamasına göre değerlendirildikten sonra boş kalan kontenjan sayısı kadar kesin kayıt işlemi yapılacaktır.

13-16 Eylül 2022

1. Lisans Diploması (Doktora programı için ayrıca Yüksek Lisans Diploması).
  2. Lisans Not Transkript Belgesi (Doktora programı başvurusu için ayrıca Yüksek Lisans Transkript Belgesi).
  9. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  10. İkametgâh belgesi
  11. Kayıt sırasında online başvuru belgesinin imzalı çıktısı
  12. Başvuruda istenen belgelerin fotokopileri ile birlikte asıllarını ibraz etmek zorundadırlar.

Enstitü İletişim E-mail: sosbil@bingol.edu.tr